Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen un home que s’havia amagat al pati d’una casa del Vendrell on intentava robar

El propietari va trobar-se el pany de la porta forçat

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra al Vendrell Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra al Vendrell ARXIU / ACN
Successos ACN
Dimarts, 05 Febrer 2019 19:03

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home, de 22 anys veí del Vendrell, per haver intentat robar en una casa d’aquest municipi. Els fets van ocórrer ahir dilluns passades les tres de la tarda, quan el propietari de la casa, situada al centre del Vendrell, va trobar-se el pany de la porta forçat. L’home va accedir a l’habitatge i va veure com un home pujava corrents les escales, moment en què va trucar a la policia. En arribar, els agents van tancar totes les vies de sortida i van localitzar el lladre amagat entre les herbes del pati posterior de la casa. Quan el van escorcollar, li van intervenir una clau anglesa, tres tornavisos i una llima.

El detingut té tres antecedents policials i està acusat d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Durant les properes hores passarà a disposició judicial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: