Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un policia local de Calafell mata a trets un gos de raça Rottweiler

La Policia Local afirma que el gos els ha atacat, però uns veïns de la urbanització Valldemar ho neguen / Nova Eucària obrirà una investigació del succés

El gos de raça Rottweiler, després d'haver resultat mort a trets aquesta tarda a la urbanització de Valldemar, a Segur de Calafell El gos de raça Rottweiler, després d'haver resultat mort a trets aquesta tarda a la urbanització de Valldemar, a Segur de Calafell CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Divendres, 11 Gener 2019 22:35

Un agent de la Policia Local de Calafell ha matat de diversos trets un gos de raça Rottweiler a la urbanització de Valldemar, a Segur de Calafell. Els fets han passat aquest divendres a la tarda.

Dos agents s'haurien personat a la urbanització arran d'un avís de la presència del gos rondant sol pel carrre. En arribar els policies, segons el testimoni d'una parella que viu a la zona, un dels dos agents ha disparat tres trets i ha matat el gos de cop. Els policies asseguren que el gos els havia atacat abans, un extrem que neguen rotundament aquests veïns: "el policia no s'havia fet ni una rascada ni s'havia despentinat".

La parella diu que el gos -que ben just tenia un any- s'hauria escapat d'una casa i que no hi havia cap necessitat de matar-lo. Segons el relat d'aquest matrimoni, posteriorment, quan l'home ha escridassat als agents, aquests l'han amenaçat  amb denunciar-lo.

Els agents de la Policia Local, aquesta tarda, amb l'animal mort a terra, a la urbanització de Valldemar (Segur de Calafell): 

gos mort i veïns Calafell

Nova Eucària investigarà els fets

Per la seva banda, l''ONGD Nova Eucària ha anunciat que ha obert una investigació per tal de recollir testimonis oculars dels fets i valorar la presentació d'una denúncia al jutjat. L'entitat ha facilitat un correu de contacte per rebre informació de testimonis directes dels fets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: