Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La conductora del turisme que ha mort en l'accident d'Alcover era una dona de Reus de 30 anys

El turisme ha envaït el sentit contrari i ha xocat amb un camió / L'accident s'ha produït a la C-14 de i el trànsit s'ha desviat per l'interior de la població

Una imatge del camió implicat en l'accident a la C-14 a Alcover, el 5 de gener Una imatge del camió implicat en l'accident a la C-14 a Alcover, el 5 de gener ACN
Successos ACN
Dissabte, 05 Gener 2019 18:18

Una conductora d'un turisme de 30 anys de Reus ha mort aquest dissabte al migdia en xocar amb un camió a la C-14, al seu pas per Alcover, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El sinistre s'ha produït poc abans de dos quarts de tres de la tarda a l'alçada del quilòmetre 21, després que el cotxe envaís el sentit contrari. El conductor del camió ha estat atès per ansietat pel SEM i traslladat a l’Hospital Pius de Valls.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, s’ha tallat la C-14 a Alcover en els dos sentits, i es fan desviaments per l’interior de la població.

Es tracta de la segona víctima mortal aquest 2019 després que una dona de 92 anys perdés la vida en un accident a la C-58, a Sant Adrià del Besòs (Barcelonès).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: