Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut per disparar diversos trets contra un home a Reus

Els implicats s’haurien barallat prèviament en un bar

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimarts, 18 Desembre 2018 15:13

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts un home acusat de disparar diversos trets contra un altre individu en ple carrer a Reus. Els fets van passar diumenge i el presumpte autor està acusat de temptativa d’homicidi, tinença il·lícita d’armes i amenaces. Cap persona va resultar ferida. Cap a dos quarts de vuit del vespre de diumenge, els mossos van rebre un avís d’una baralla en un bar del carrer de la Sardana entre diferents persones. Quan els agents van arribar-hi, la batussa ja s’havia dissolt i van interrogar diversos testimonis. Al cap d'una estona, però, van ser alertats de possibles dispars al carrer de Vila-seca arran d'una nova disputa protagonitzada pels mateixos individus.

Els mossos que es van desplaçar a aquest carrer van comprovar que ningú no havia resultat ferit, però que hi havia rastre d’entre tres i cinc trets provinents d’una pistola.

La investigació ha permès identificar i detenir aquest dimarts al migdia a Reus el presumpte autor dels fets. Es tracta d’un veí del municipi de 32 anys i de nacionalitat espanyola amb diversos antecedents.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, la investigació continua oberta i no es descarta la detenció de més persones implicades en els fets.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: