Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Identificat a Vandellós un home que diumenge va cridar consignes islamistes a Salou

Els Mossos havien enviat una nota interna per incrementar la vigilància

Imatge d'arxiu d'una patrulla de Mossos d'Esquadra, a l'Hospitalet de l'Infant Imatge d'arxiu d'una patrulla de Mossos d'Esquadra, a l'Hospitalet de l'Infant ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dilluns, 17 Desembre 2018 10:53

Els Mossos d'Esquadra han identificat fent virolles Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant a Khalid Makran, de nacionalitat holandesa i nascut el 1989, a qui es buscava des que aquest diumenge va ser vist a les tres de la tarda a Salou cridant "consignes islamistes" amb una "conducta imprevisible". Els agents han localitzat al sospitós fent virolles a l'àrea de servei de l'AP-7 i sense sabates, i se l'han endut a la comissaria de Cambrils, segons han explicat fonts de la investigació. El ministre d'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha anunciat el matí d'aquest dilluns en declaracions a Antena3 la seva localització a l'AP-7. Ha afegit que no té antecedents de caràcter terrorista, però sí "de tinència il·lícita d'armes i altres", el que aconsellava "un seguiment, localització i veure l'abast de la conducta".

Des de la tarda d'aquest diumenge, quan es va enviar una nota interna a tots els agents, se'l buscava per un tema de seguretat ciutadana mentre s'investigaven les seves possibles vinculacions amb el jihaidisme.

Grande-Marlaska ha indicat que el diumenge aquesta persona presentava "una conducta una mica irregular, amb consignes islamistes en unes circumstàncies una mica estranyes, i també es va dirigir a una comissaria dels Mossos a Salou".

El ministre ha aprofitat per destacar que "la cooperació de Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil" havien aconseguit trobar aquesta persona, cosa que "determina el nivell de professionalitat, cooperació i coordinació" i que "genera seguretat i confiança a la ciutadania", ha reblat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: