Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut un conductor per quadruplicar la taxa d'alcoholèmia i patir un accident a Reus

L'home, un veí del Catllar de 64 anys, va donar un positiu d'1,09 mg/l

Imatge d'arxiu d'un control d'alcoholèmia de la Guàrdia Urbana de Reus Imatge d'arxiu d'un control d'alcoholèmia de la Guàrdia Urbana de Reus ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dilluns, 03 Desembre 2018 10:54

Detingut un conductor que circulava begut per Reus amb una taxa d'alcoholèmia que quadruplicava el límit permès. La Guàrdia Urbana va enxampar el conductor, un veí del Catllar de 64 anys d'edat, aquest dissabte a la nit. L'home havia patit un accident amb el seu cotxe, un Land Rover. Havia sortit de la via, a la confluència entre l'avinguda de Tarragona amb el carrer d'Argentina. L'accident, que va tenir lloc a dos quarts d'onze de la nit, no va causar ferits, però sí diversos danys a elements de la via -arbres i senyals de trànsit-, segons fonts de la Guàrdia Urbana. Els agents van fer-li la prova d'alcoholèmia, que va donar un resultat positiu d'1,09 mg/l d'alcohol en aire expirat, i van instruir diligències penals contra el conductor.

Ja a la matinada de diumenge , la Guàrdia Urbana va enxampar un altre conductor begut, un veí de Reus de 30 anys. El noi circulava pel camí de Valls quan agents van detectar el vehicle conduït de forma negligent. El jove conduïa sota els efectes d'alcohol, amb una taxa de 0,67 mg/l.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: