Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un ferit de poca gravetat en un incendi d'una casa unifamiliar a la Selva del Camp

Ha cremat la segona planta i l'altell de l'habitatge

Aquesta matinada cinc dotacions de bombers han extingit un incendi d'un pis al passatge de l'Univers de la Selva del Camp Aquesta matinada cinc dotacions de bombers han extingit un incendi d'un pis al passatge de l'Univers de la Selva del Camp BOMBERS DE LA GENERALITAT
Successos ACN
Dijous, 29 Novembre 2018 07:58

Un jove de 19 anys ha resultat ferit de poca gravetat en un incendi d'una casa unifamiliar a la Selva del Camp la matinada de dijous. Els Bombers han rebut l'avís del foc a les 3 de la matinada i han activat cinc dotacions. Quan han arribat a l'habitatge, situat al passatge de l'Univers, han comprovat que el foc estava totalment desenvolupat a la segona planta, que ha cremat juntament amb l'altell. També han hagut de ventilar perquè tota la casa estava afectada pel fum.

El foc s'ha controlat mitja hora més tard. El ferit, amb cremades als turmells, ha estat evacuat pel SEM a l'Hospital Sant Joan de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: