Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Demanen cinc anys de presó a una dona que va intentar matar el seu germà amb una estaca de fusta i un ganivet

Els fets van succeir el 2015 al Pont d'Armentera / La víctima va poder esquivar les agressions i només va patir una contusió en caure a terra

Façana principal de l'Audiència de Tarragona Façana principal de l'Audiència de Tarragona ARXIU / ACN
Successos ACN
Dimecres, 17 Octubre 2018 10:28

La fiscalia sol·licita quatre anys i onze mesos de presó per a una dona que està acusada d’intentar matar el seu germà al Pont d’Armentera. Els fets es remunten al 17 de febrer del 2015 quan la processada es va apropar al domicili de l’home amb una estaca de fusta “amb la intenció de clavar-li”, segons detalla l’escrit d’acusació del fiscal. La víctima, però, va aconseguir esquivar l’agressió. Instants després, la dona va tornar al mateix lloc amb un ganivet a les mans “amb la intenció d’acabar amb la vida del seu germà” i s’hi va abraonar mentre cridava “que et mato, que t’he de veure mort”. L’home, però, va aconseguir prendre-li l’arma blanca i tots dos van acabar caient a terra.

Durant l’episodi, l’acusada també va llençar un palet contra el seu germà i repetia constantment les expressions “et mataré, et mataré”. Segons la fiscalia, els fets constitueixen un delicte d’homicidi en grau de temptativa amb l’agreujant de parentiu pel qual sol·licita quatre anys i onze mesos de presó.

El ministeri públic també demana que la dona no pugui apropar-se a menys de 100 metres del seu germà ni comunicar-se amb ell durant un període de set anys. A més, reclama una indemnització de 750 euros per a l’home per les lesions que es va fer en caure a terra -una contusió costal que el va tenir deu dies de baixa-.

El judici se celebrarà al 5 de novembre a l’Audiència de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: