Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’enfronta a 37 anys de presó per prostituir i agredir sexualment la seva parella a Torredembarra

El processat colpejava, drogava i amenaçava la dona perquè no oferís resistència

Imatge d'arxiu de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona Imatge d'arxiu de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona ARXIU / ROGER SEGURA / ACN
Successos ACN
Dilluns, 15 Octubre 2018 13:16

La fiscalia sol·licita 37 anys de presó per a un home que està acusat d’obligar la seva parella a exercir la prostitució i d’agredir-la sexualment en tres ocasions. Tots dos van mantenir una relació entre els mesos de març i agost del 2015, i convivien en un pis de Torredembarra. Segons el fiscal, mentre eren parella Rafik E.K. va obligar la dona a exercir la prostitució al seu domicili i, a més d’intimidar-la i agredir-la, l’obligava a beure cervesa on hi havia introduït substàncies estupefaents. L’individu portava homes a casa perquè mantinguessin relacions completes amb ella a canvi de diners que ell s’ocupava de recaptar. El cas es jutjarà el mes que ve a l’Audiència de Tarragona.

Per obligar la dona a exercir la prostitució, el processat també l’amenaçava amb explicar la situació a la família d’ella i, fins i tot, l’agredia físicament per evitar que oferís resistència. Durant les relacions sexuals no consentides amb altres homes, la víctima va arribar a necessitar assistència mèdica, i l’home l’obligava prostituir-se fins i tot quan tenia la menstruació.

En una ocasió del mes d’abril del 2015, l’home li va propinar cops de puny, puntades i bufetades i la va colpejar amb una ampolla plena d’aigua. Un cop va mantenir relacions no consentides amb un client, l’acusat es va aprofitar de la “por absoluta” viscuda per la víctima i la va penetrar amb l’ampolla.

L’agost del 2015 la dona va dir a l’acusat que estava embarassada perquè no l’obligués a mantenir relacions sexuals amb altres homes, però aquest la va agredir, la va pegar i la va forçar a mantenir relacions sexuals amb ell.

L’home se’n va anar al Marroc l’agost del 2015 i ella va donar per acabada la relació sentimental que fins aleshores havia mantingut per por, segons el ministeri públic. Al cap d’un parell de mesos, el va denunciar.

Al novembre, però, l’acusat es va presentar al domicili d’ella per sorpresa i va agredir-la sexualment en dues ocasions. Des d’aquell moment es va dedicar a trucar-la i a enviar-li missatges amenaçadors “perquè no anés a declarar als jutjats”. Fins i tot va dir-li que “la seva família era perillosa, que traficava amb droga i que li farien alguna cosa o agafarien benzina i la cremarien viva”.

A finals de novembre, va trucar-la en tres ocasions per preguntar-li on era i ella va trucar immediatament a la policia. Quan va obrir la porta pensant que eren els agents, qui hi havia a l’altra banda era l’acusat. L’home va irrompre al pis, va intentar desvestir-la i, davant la negativa d’ella, la va agafar pel coll. Aleshores la policia es va presentar al domicili i va poder evitar l’agressió.

37 anys de presó

Segons la fiscalia, els fets constitueixen un delicte relatiu a la prostitució amb l’agreujant de parentiu, pel qual sol·licita cinc anys de presó i una multa de 4.320 euros; tres delictes d’agressió sexual amb l’agreujant de parentiu per cadascun dels quals demana deu anys de presó; un delicte continuat d’amenaces pel qual sol·licita un any de presó i, finalment, un delicte de maltractament en l’àmbit familiar pel qual demana un altre anys de privació de llibertat.

A més, el ministeri públic sol·licita que l’home no es pugui aproximar a la víctima a menys de 500 metres ni comunicar-se amb ella durant un període de 25 anys, i que no pugui tenir ni utilitzar armes durant sis anys. En concepte de responsabilitat civil, reclama una indemnització de 450 euros per les lesions que va patir la dona. El cas arribarà es jutjarà els dies 7 i 8 de novembre a l’Audiència de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: