Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un veí de Cunit de 86 anys ha mort atropellat al Vendrell mentre creuava la via

Amb aquesta víctima, ja són 155 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit a les carreteres catalanes enguany

El punt de la carretera C-31 al Vendrell on s'ha produït un atropellament mortal El punt de la carretera C-31 al Vendrell on s'ha produït un atropellament mortal ROGER SEGURA / ACN
Successos ACN
Dissabte, 13 Octubre 2018 14:41

Un vianant de 86 va morir atropellat aquest divendres al terme municipal del Vendrell cap a les 21h30. La víctima, que segons ha informat el Servei Català de Trànsit és un veí de Cunit de 86 anys, va perdre la vida després que un cotxe l'envestís mentre creuava la C-31. Com a conseqüència de l’impacte, el vianant va resultar ferit crític i va ser traslladat a l’Hospital de Bellvitge on posteriorment va morir.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima, ja són 155 les persones que han mort en accidents de trànsit a les carreteres catalanes des de principi d'any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: