Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detinguda una dona per presumpte homicidi de la seva parella amb arma de foc al Vendrell

La víctima, que ha estat trobada agonitzant per la policia, ha mort aquesta matinada

La porta i la part interior de la casa del Vendrell on s'ha produït un homicidi La porta i la part interior de la casa del Vendrell on s'ha produït un homicidi ROGER SEGURA / ACN
Successos ACN
Dissabte, 13 Octubre 2018 14:35

Els Mossos han detingut una dona per presumpte homicidi de la seva parella amb arma de foc al Vendrell aquesta matinada de dissabte. Pels volts de les 20h30 d'aquest divendres, la policia catalana va rebre una alerta que hi havia un home malferit en una casa a la localitat del Vendrell. Els Mossos i tres unitats dels serveis sanitaris d'emergències es van traslladar al lloc dels fets i van localitzar un home que estava agonitzant en una habitació de la casa. Tot i l'assistència, finalment va morir.

Segons ha informat la policia catalana, la víctima presentava lesions que apuntarien a una mort violenta. Hores més tard, la policia va detenir la dona a Cunit. Fonts properes al cas han confirmat que la parella era de nacionalitat espanyola i que la víctima tenia antecedents penals.

A hores d'ara, la investigació continua oberta per tal d’esclarir les circumstàncies i l'autoria de l’homicidi. La porta de la casa, situada al carrer Joan Alcover número 18 del Vendrell, està precintada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: