Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ferida greu per ofegament en ser envestida per una moto i quedar sota un cotxe en una zona inundada a Tarragona

La motocicleta estava aparcada i ha estat arrossegada per l'aigua quan ha impactat amb la dona

Gràcies a la ràpida intervenció de bombers i dels veïns que han avisat al 112 s'ha pogut evitar una desgràcia major Gràcies a la ràpida intervenció de bombers i dels veïns que han avisat al 112 s'ha pogut evitar una desgràcia major PROTECCIÓ CIVIL
Successos ACN
Dimecres, 10 Octubre 2018 20:42

Una noia de 21 anys ha resultat ferida greu per ofegament aquest dimecres després de ser envestida per una moto i arrossegada sota un cotxe en una zona inundada a l'Avinguda dels Països Catalans de Tarragona. La dona travessava el carrer i la moto, que estava aparcada, també ha estat arrossegada per l'aigua. Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de cinc de la tarda. Una altra dona, de 45 anys, ha intentat ajudar la primera, però la força de l'aigua l'ha acabat empenyent també fins a sota del cotxe. Aquesta segona dona ha sofert lesions de caràcter lleu. Totes dues han estat traslladades a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

El fet ha tingut lloc a prop d'una escola on hi havia bombers treballant perquè tenia el pati inundat, a causa de les fortes pluges que han caigut a Tarragona des d'ahir a la nit.

Els efectius dels Bombers, que han estat alertats per testimonis, han rescatat les dues dones i els han fet assistència primària fins que han arribat els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), en un incident en què també han treballat membres de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: