Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut per endur-se un televisor d'un establiment hoteler a l'Espluga de Francolí

L'home, conegut per la policia, portava una perruca de pallasso

Imatge captada per la càmera de seguretat d'un establiment hoteler de l'Espluga de Francolí on es veu un lladre, disfressat amb una perruca de pallasso, robant un televisor Imatge captada per la càmera de seguretat d'un establiment hoteler de l'Espluga de Francolí on es veu un lladre, disfressat amb una perruca de pallasso, robant un televisor MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dijous, 27 Setembre 2018 13:50

Detingut un veí de Valls per endur-se un televisor d'un establiment hoteler a l'Espluga de Francolí. El lladre, conegut per la policia per haver comès un altre robatori amb força al territori, va entrar per una finestra de l'edifici. Un cop dins va regirar diverses habitacions i finalment va marxar del lloc amb el televisor. L'home, que té 36 anys i és de nacionalitat espanyola, va actuar en solitari. Duia una perruca de pallasso suposadament per protegir la seva identitat i esquivar la vigilància. Les càmeres de seguretat de l'establiment el van captar en el moment dels fets.

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir-lo divendres passat com a suposat autor d'un robatori amb força en aquest establiment de l'Espluga de Francolí.

Els agents van iniciar la investigació arran de la denúncia dels propietaris del negoci que van informar la policia que el 28 d'agost de matinada els van robar un televisor que estava en una habitació situada en un tercer pis.

Els investigadors van poder confirmar que l'autor del robatori havia escalat fins a arribar a l'habitació i havia entrat a l'estança per la finestra. Un cop a l'interior va agafar la televisió i, després d'escorcollar diverses habitacions més, va marxar del lloc.

Després de diverses gestions d'investigació, els mossos van identificar el presumpte autor. Es tractava d’un conegut de la policia a qui ja havien detingut a principis d’any per un altre robatori amb força a Valls.

Els mossos van detenir-lo divendres a Valls. Un cop a dependències policials, el detingut va trucar un altre home i en uns vint minuts l'altre individu va portar el televisor a la policia. D'aquesta manera, els investigadors van poder retornar-lo als seus propietaris.

El detingut va passar dissabte a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: