Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una dona morta arran de l'accident entre un camió i un turisme a l'N-340, a Altafulla

La víctima del sinistre tenia 24 anys d'edat i era la passatgera acompanyat del conductor del cotxe

Imatge del cotxe sinistrat al mig de l'N-340, al seu pas per Altafulla Imatge del cotxe sinistrat al mig de l'N-340, al seu pas per Altafulla JOSEP CARTANYÀ / INFOCAMP
Successos ACN
Divendres, 14 Setembre 2018 15:10

Una noia de 24 anys ha resultat morta com a conseqüència d'un accident entre un turisme i un camió que ha tingut lloc aquest divendres al migdia a la N-340, a l'altura del terme municipal d'Altafulla. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT) el sinistre s'ha produït per la topada lateral entre els dos vehicles. La víctima mortal, de nacionalitat romanesa, era la passatgera posterior del cotxe. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís cap a la una i nou minuts del migdia.

                                                          Foto: Josep Cartanyà / InfoCamp     ambulància accident Altafulla

La topada s'ha produït al punt quilomètric 1.175,2, fora del tram amb restricció de pas per als vehicles pesants. Segons l'SCT les causes de la col·lisió encara s'estan investigant. Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat set patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Arran de l'accident, s'ha donat pas alternatiu al trànsit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: