Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una veïna de Torredembarra rescata un cadell que havia estat llençat dins d'un contenidor

El gosset ha pogut ser portat en vida al veterinari i posteriorment se l'ha quedat una noia d'acollida

El cadellet de gos rescatat a la urbanització de Torredembarra El cadellet de gos rescatat a la urbanització de Torredembarra AV URBANITZACIÓ MARÍTIMA RESIDENCIAL NORD
Successos Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Agost 2018 17:10

Una veïna de Torredembarra ha rescatat aquest dilluns al matí un cadell petit de gos que havia estat llençat a dins d'un contenidor de brossa, al carrer Cap de Blanes de la Urbanització Marítima Residencial Nord de Torredembarra. La dona es disposava a llençar la brossa quan ha sentit el plor d'un cadell. Amb l'ajuda d'uns veïns de la urbanització ha pogut treure l'animal -encara viu- de dins d'una bossa negre que havia estat llençada a l'interior del contenidor.

brossa cadellet Torredembarra

La veïna l'ha portat a la protectora, que posteriorment l'ha traslladat al veterinari. Posteriorment, una noia d'acollida s'hauria fet càrrec del cadell, que encara necessitava biberó per alimentar-se. L'evolució de l'animal en les pròximes hores serà determinant.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: