Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

En estat crític un nen de 10 anys que ha estat a punt d'ofegar-se a la platja de Coma-ruga

El menor ha estat evacuat diumenge en helicòpter a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Vehicle del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) Vehicle del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dilluns, 16 Juliol 2018 07:44

Un nen de 10 anys ha resultat ferit crític aquest diumenge al migdia després d'estar a punt d'ofegar-se a la platja de Coma-ruga, al Vendrell, segons ha confirmat Protecció Civil. El menor ha estat tret de l'aigua amb una aturada cardiorespiratòria pel servei de socorrisme, que ha alertat de l'incident al telèfon d'emergències 112 a les 14.50 hores. Un cop a la sorra, els socorristes han fet les maniobres de reanimació cardiopulmonar al petit fins que han arribat els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han desplaçat fins al lloc tres ambulàncies i un helicòpter.

Posteriorment, el menor ha estat evacuat en estat crític a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per aire. Fins al lloc també s'han desplaçat dues patrulles dels Mossos d'Esquadra. Aquest diumenge oneja la bandera verda a la platja de Coma-ruga.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: