Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut un motorista per circular sota els efectes de l'alcohol i sense permís de conduir a Tarragona

L'home circulava amb una maleta de viatge a sobre del dipòsit i feia maniobres arriscades

Imatge d'arxiu d'agents dels Mossos fent proves d'alcoholèmia Imatge d'arxiu d'agents dels Mossos fent proves d'alcoholèmia MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dimecres, 11 Juliol 2018 19:39

Els Mossos d’Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit del Camp de Tarragona van detenir, aquest dimarts, un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili desconegut, com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, negativa a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia, conduir sota els efectes de l’alcohol i sense permís de conduir del qual havia perdut els punts. Els fets van succeir quan el conductor d'una motocicleta amb dos ocupants que circulava per l'A7, a l'altura de Tarragona, va fer cas omís de la patrulla de trànsit que li ordenava aturar-se.

Els individus circulaven amb una maleta de viatge sobre el dipòsit del vehicle, fet que prohibeix el reglament de circulació. El motorista va fugir fent ziga-zagues, va perdre parcialment el control i va estar a punt d'impactar contra un cotxe. Finalment, la policia catalana van detenir al conductor a la Pobla de Mafumet i, llavors, va comprovar que l'individu presentava símptomes d'estar sota els efectes d'alguna substància estupefaent. Tampoc disposava del permís de conduir tipus A per a motocicletes. El detingut va passar a disposició judicial el mateix dia al Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

Segons els Mossos d'Esquadra van localitzar el conductor gràcies a l'avís d'un ciutadà. El detingut va donar excuses sobre la fugida i es va negar a fer-se la prova d'alcoholèmia. A més, va assegurar no tenir moto tot i que el vehicle constava al seu nom. L'individu ja havia estat denunciat dues vegades per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues i una vegada per conduir sense el permís per pèrdua de punts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: