Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tres ferits greus en un accident entre un camió i una furgoneta a l’AP-2 a la Bisbal del Penedès

L’accident obliga a tallar l’autopista en sentit Barcelona, però es fan desviaments per una àrea de servei

L'accident s'ha produït a l’autopista AP-2, al seu pas per la Bisbal del Penedès L'accident s'ha produït a l’autopista AP-2, al seu pas per la Bisbal del Penedès GOOGLE MAPS
Successos ACN
Dijous, 07 Juny 2018 19:34

Tres persones han resultat ferides greus i una menys greu arran d’un accident entre un camió i una furgoneta que s’ha registrat al punt quilomètric 228 de l’autopista AP-2, al seu pas per la Bisbal del Penedès. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l’avís s’ha rebut cap a les 14:57 hores d’aquest dijous. Les primeres informacions apunten que s’ha produït un fregament lateral entre els dos vehicles i que la furgoneta ha acabat bolcant. El succés ha obligat a tallar l’autopista en sentit Barcelona des de les 15:15 hores, però es fan desviaments per una àrea de servei. La incidència genera retencions puntuals d’entre mig i un quilòmetre.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat fins al lloc de l’accident quatre ambulàncies i l’helicòpter, el qual ha traslladat un dels ferits greus a l’Hospital de Bellvitge. Els altres dos ferits greus els han evacuat per carretera a l’Hospital Joan XXIII, mentre que el ferit menys greu l’han conduït a l’Hospital de Santa Tecla. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra han desplaçat fins al lloc un total de sis dotacions i, els Bombers de la Generalitat, hi ha treballat amb quatre dotacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: