Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen dos lladres de joies que havien robat en cases de Vila-seca

Posteriorment les venien en establiments de compravenda de Tarragona

Vehicle dels Mossos d'Esquadra Vehicle dels Mossos d'Esquadra CEDIDA
Successos ACN
Dimarts, 05 Juny 2018 13:24

Detinguts dos homes per robar grans quantitats de joies en domicilis de Vila-seca. Els lladres van entrar en dues cases durant el mes d'abril passat. Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest divendres 1 de juny els dos individus, de 30 i 31 anys, de nacionalitat albanesa i veïns de Tarragona, com a suposats autors de dos delictes de robatori amb força a interior de domicili. Segons informen fonts policials, en el primer dels robatoris, comès el 19 d'abril, es van endur una trentena de joies d'or, dos rellotges, un GPS, dues tauletes i un total de 3.100 euros en efectiu. Al segon immoble, al qual van accedir el 30 d'abril, van robar-ne una desena de joies d'or més, un rellotge i 600 euros en metàl·lic. Els lladres aprofitaven que els propietaris dels immobles eren fora per entrar i cometre el robatori. Posteriorment van vendre les joies sostretes en establiments de compravenda de joies de Tarragona.

El primer dels robatoris es va produir en una casa del carrer de L'Horta Novella de Vila-seca. En aquest cas, un familiar de la víctima va alertar els mossos perquè s'havia trobat forçades una finestra i dues portes corredisses, del jardí i la terrassa, quan comprovava l'estat de la casa.

El segon dels robatoris el van perpetrar al carrer Galceran de Pinós, també a Vila-seca. Segons el relat del propietari, aquest va marxar de casa vora les 18:00 hores i, en arribar a les 23:15 hores, va trobar-se les cortines d'una de les habitacions completament arrencades.

Arran d'aquests fets, els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació que va permetre recuperar part del botí en diferents establiments de compravenda de joies de Tarragona.

Els detinguts van passar el passat diumenge 3 de juny a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: