Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Operació policial contra les connexions fraudulentes d’electricitat en una seixantena de pisos de Reus

L’actuació, que es porta a terme al barri de Sant Josep Obrer, podria destapar l’existència de plantacions ‘indoor’ de marihuana

Imatge del dispositiu policial al barri de Sant Obrer de Reus Imatge del dispositiu policial al barri de Sant Obrer de Reus MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dilluns, 04 Juny 2018 10:42

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus porten a terme aquest dilluns al matí una operació policial contra les connexions fraudulentes d’electricitat en pisos del barri de Sant Josep Obrer de la ciutat. L’actuació se centra en una seixantena d’habitatges, la majoria dels quals estan ocupats il·legalment, on s’hauria detectat l’existència d’un frau de fluid elèctric. Segons fonts policials, no es descarta que durant l’operatiu es localitzin plantacions ‘indoor’ de marihuana.

L’actuació mobilitza un ampli dispositiu policial amb una quinzena de dotacions dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Reus, a més de diverses unitats de l’ARRO i d’equips d’investigació. En concret, els agents actuen als carrers Mare de Déu de Guadalupe, Mare de Déu de la Cabeza, Mare de Déu de la Macarena i Mare de Déu del Saliente, els quals han quedat tallats al trànsit. L’operatiu policial ha començat pels volts de les nou del matí i la previsió és que s’allargui fins al migdia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: