Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Quatre intoxicats lleus en un incendi d'un habitatge a Reus

Un tercer incendi en una casa unifamiliar de Mont-roig del Camp s'ha saldat sense ferits

Efectius dels Bombers treballant en un incendi, en una imatge d'arxiu Efectius dels Bombers treballant en un incendi, en una imatge d'arxiu REUSDIGITAL.CAT
Successos ACN
Dilluns, 28 Mai 2018 12:44

Sis persones han quedat intoxicades lleus en dos incendis d'habitatge a Reus i l'Hospitalet de Llobregat, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'avís del primer foc es va rebre a les 21.59 hores d'ahir diumenge en un pis al número 22 del carrer Muralla de la capital del Baix Camp. Les flames van cremar totalment la cuina de l'immoble i van deixar 4 intoxicats lleus, evacuats pel SEM a l'Hospital Sant Joan de Reus.

La resta de veïns de l'edifici van ser confinats o desallotjats. 4 dotacions dels Bombers van treballar en les tasques d'extinció. El segon incendi es va produir a les 22.17 hores al número 16 del carrer Sant Francesc Xavier de l'Hospitalet. Dues persones van quedar intoxicades lleus en cremar la fregidora a la cuina d'un pis i van ser ateses pel SEM.

Finalment, un tercer incendi va calcinar de matinada el menjador d'una casa unifamiliar a Mont-roig del Camp, al carrer Granada. L'avís es va rebre a les 00.20 hores, hi van treballar 3 dotacions de Bombers i cap persona va resultar ferida.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: