Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un mosso de paisà enxampa un lladre que acabava de robar amb violència el mòbil a un home a Salou

La víctima, un home de 72 anys, va caure a terra després que el lladre li robés el telèfon

La motocicleta del mosso d'esquadra que va detenir el lladre, acusat d'un delicte de robatori amb violència La motocicleta del mosso d'esquadra que va detenir el lladre, acusat d'un delicte de robatori amb violència MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dissabte, 26 Mai 2018 08:46

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous un home de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veí Reus, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència, atemptat agent de l'autoritat i danys. Els fets es van produir a l'alçada de la cruïlla del carrer Barcelona amb el carrer Major de Salou, quan un agent de paisà va observar com un home que circulava amb bicicleta empentava un vianant per robar-li el telèfon mòbil. La víctima, de 72 anys va caure a terra i va resultar ferit. El presumpte lladre va fer cas omís de les indicacions del mosso i, també, el va empènyer, fent-lo caure de la motocicleta.

El detingut ha passat aquest divendres a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i n'ha decretat la seva llibertat amb càrrecs. Tant la víctima del robatori com l'agent de la policia catalana van ser traslladats al Centre d'Atenció Primària del municipi per tal de rebre assistència mèdica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: