Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tres morts en estavellar-se una avioneta Flix, a la Ribera d'Ebre

L'accident ha passat poc abans de les quatre de la tarda, prop de la T-2237 al quilòmetre 9,5

Les restes de l'avioneta sinistrada a la comarca de la Ribera d'Ebre aquest 12 de maig del 2018 (Horitzontal). Les restes de l'avioneta sinistrada a la comarca de la Ribera d'Ebre aquest 12 de maig del 2018 (Horitzontal). MAR ROVIRA / ACN
Successos ACN
Diumenge, 13 Mai 2018 14:23

Tres persones han mort dissabte a la tarda en estavellar-se l'avioneta en la qual viatjaven a Vinebre (Ribera d'Ebre). Els Bombers de la Generalitat han rebut, a les 15.49 hores, un l'avís d’un incendi de vehicle al punt quilomètric 9,5 de la carretera T-2237. En arribar al lloc de l’accident, les cinc dotacions dels Bombers destinades han comprovat que es tractava d’una avioneta que s’havia estavellat just al costat de la via. A l’interior de l’aparell, que segons les informacions facilitades per AENA s’havia enlairat de l’aeroport portuguès de Tires/Cascais, viatjaven tres persones, que han perdut la via com a conseqüència de l’accident. Per ara es desconeixen les identitats i nacionalitats de les víctimes. Fins al lloc s'han desplaçat dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Per ara es desconeix perquè s'ha estavellat l'avioneta. Diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, així com efectius de la Policia Local, s’han mobilitzat per realitzar les tasques de seguretat i control. Així mateix, tècnics de la comissió estatal d’investigació d’accidents d’Aviació Civil també s’han desplaçat fins al lloc del sinistre per esclarir els fets.

Seguint el protocol, la Direcció General de Protecció Civil ha activat en fase d'Alerta el Pla especial per a emergències aeronàutiques a Catalunya, AEROCAT, en previsió de que es presentés alguna dificultat a l'hora de gestionar la situació d'emergència. El contacte amb AENA ha estat permanent i es manté l'activitat sense afectacions a l'aeroport de Reus

L’avioneta s’ha incendiat i ha provocat un foc de vegetació de 150 metres quadrats, que ha estat sufocat per les dotacions de Bombers amb rapidesa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: