Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut per endur-se la caixa enregistradora d’una cafeteria de Tarragona

Un treballador va intentar evitar els fets, però l’home li va mostrar el mànec d’un ganivet

Agent dels Mossos d'Esquadra Agent dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimarts, 08 Mai 2018 21:27

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte un veí de Tarragona de 37 anys per endur-se la caixa enregistradora d’una cafeteria de la ciutat. Cap a dos quarts de vuit del matí, un home i una dona es van adreçar a una cafeteria ubicada a l’avinguda Roma quan l’establiment encara no havia obert al públic. En accedir-hi, van reclamar amb exigències al treballador que els atengués i els preparés un cafè. El treballador va informar-los que calia que s’esperessin una mica ja que encara estava preparant el local per a l’obertura. La parella va continuar queixant-se i, acte seguit, l’home va demanar unes altres consumicions. El treballador va dir-los que primer havien de pagar la consumició i, de sobte, l’home es va alterar, va accedir a l’interior del mostrador, va agafar la caixa enregistradora i, en veure que el treballador s’adreçava amb ell per tal d’evitar la seva acció, el va intimidar mostrant-li el mànec d’un ganivet que duia a la cintura.

El detingut, amb la caixa enregistradora als braços, i la dona van fugir del local per rutes diferents. Immediatament, diverses patrulles van iniciar la seva recerca per la zona propera a l’establiment. Una dotació policial va localitzar i detenir l’home al carrer de Vidal i Barraquer, tot i que ja no duia a sobre ni la caixa enregistradora ni cap ganivet. Finalment, la caixa enregistradora buida va ser localitzada a la tarda amagada entre uns matolls del Parc de Sant Rafael de Tarragona.

Els investigadors treballen en la identificació de la dona i no descarten la seva propera detenció. El detingut, que acumula set antecedents, va passar diumenge a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: