Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tres detinguts a Salou per robar la cartera d'una estirada a un home gran

Els arrestats van ser interceptats mentre intentaven treure diners amb la targeta de la víctima en un caixer

Vehicle dels Mossos d'Esquadra Vehicle dels Mossos d'Esquadra CEDIDA
Successos ACN
Dijous, 03 Mai 2018 17:12

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat divendres dos homes i una dona mentre intentaven treure diners en un caixer a Salou amb la targeta d'una home, d'edat avançada, a qui havien robat la cartera d'una estirada. Els detinguts haurien vist el número secret de la targeta de la víctima mentre l'avi comprava en un establiment. El van seguir fins a casa seva i el van assaltar quan agafava l'ascensor. Els arrestats tenen 34, 32 i 30 anys i són de nacionalitat romanesa. Els dos homes no tenen domicili conegut i la dona és veïna de Sitges. Se'ls considera presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i un delicte d’estafa bancària, en grau de temptativa, i van passar dissabte a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona. Els tres van quedar en llibertat amb càrrecs.

El passat divendres un agent de Mossos va observar, al carrer Barcelona de Salou, dos homes i una dona que caminaven ràpidament i vigilaven el seu entorn. El policia els va seguir i va veure com s'aturaven en una entitat bancària. Ja al caixer, un dels homes intentava treure diners, mentre la dona i l'altre home vigilaven. Quan la policia els va voler identificar l'home que hi havia al caixer va llençar dissimuladament una targeta i la dona va tirar un objecte petit de color negre a una paperera (un moneder amb 120 euros en efectiu i documentació a nom d'un home, que també era el titular de la targeta bancària recuperada).

Quan els agents van contactar amb el propietari de la documentació, van descobrir que l'home acabava de patir un robatori a l'ascensor de casa seva. L'avi va explicar als Mossos que dos homes i una dona li acabaven de robar amb violència un moneder amb diners i documentació. Els lladres l'havien abordat i li havien fet una estirada de la jaqueta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: