Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Retards de més d'una hora als trens entre Tarragona i Torredembarra després de trobar restes humanes a la via

El fet ha obligat a interrompre la circulació durant prop de dues hores i des de tres quarts de set de la tarda es circula per via única

Imatge d'arxiu d'un comboi regional de la línia RT2 Imatge d'arxiu d'un comboi regional de la línia RT2 ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dilluns, 30 abril 2018 19:17

Les línies R14, R15 i R16 de Rodalies de Renfe, així com les regionals RT1 i RT2 presenten retards de més d'una hora en els seus combois després que s'hagin trobat restes humanes a la via al tram entre Tarragona i Torredembarra. L'avís s'ha donat prop de les 17h, quan el conductor d'un tren ha sentit un cop a la màquina i l'ha aturat. Ha estat aleshores quan s'ha trobat primer una cama i després altres restes. La circulació de trens ha estat interrompuda prop de dues hores en aquest tram mentre els serveis d'emergència desenvolupaven les seves tasques.

Cap a les 18:45h, s'ha reobert una de les dues vies del tram i se circula per via única en aquest tram. Pel que fa a les restes del cos, de moment des dels Mossos d'Esquadra no s'aventura cap hipòtesi sobre el seu origen, tot i que no es descarta que hi hagi hagut un atropellament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: