Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roba a l'interior d'un pis de segona residència de Salou i es beu una ampolla de cava abans de marxar

Els Mossos han detingut un veí de Tarragona com a suposat autor dels fets després de trobar les seves empremtes a l'habitatge

Els Mossos van detenir dimarts un veí de Tarragona de 34 anys com a suposat autor del robatori amb força en un pis de segona residència Els Mossos van detenir dimarts un veí de Tarragona de 34 anys com a suposat autor del robatori amb força en un pis de segona residència CEDIDA
Successos ACN
Dijous, 26 abril 2018 21:17

Els Mossos van detenir aquest dimarts un veí de Tarragona de 34 anys com a suposat autor del robatori amb força en un pis de segona residència del carrer de la Punta del Cavall, al municipi de Salou. La víctima va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra. Els investigadors van comprovar que el lladre havia accedit a l'immoble per la finestra i, ja a l'interior, va sostreure electrodomèstics, roba, mobles i eines.

No només això: també s'hauria pres una ampolla de cava durant el robatori. Les empremtes localitzades al lloc dels fets van permetre identificar el presumpte autor dels fets, que va ser detingut dimarts a la tarda i va passar aquest dimecres a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: