Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Li roben el mòbil en una discoteca de Reus, l'intenta recuperar i l'agredeixen

Fotografies difoses pel local a les xarxes socials ajuden a resoldre el cas

Vehicle dels Mossos d'Esquadra Vehicle dels Mossos d'Esquadra CEDIDA
Successos ACN
Dimecres, 18 abril 2018 21:14

Detingudes dues persones per robar violentament el mòbil d'una dona en una discoteca de Reus. Els fets van passar la matinada d'aquest diumenge 8 d'abril. La víctima va adonar-se que un home li havia pres el mòbil de la butxaca del pantaló i, quan li va intentar recriminar al lladre, dues dones es van interposar i la van agredir perquè ell pogués fugir. Els Mossos d'Esquadra van iniciar la investigació arran la denúncia interposada per la víctima. En relació a aquest robatori amb violència, els Mossos han detingut aquest dilluns a l'home, de 30 anys, de nacionalitat marroquina, i una dona de 36 anys, de nacionalitat espanyola, tots dos veïns de Roda de Berà.

Les fotografies publicades per la discoteca a les xarxes socials van ajudar a resoldre el cas. I és que allà hi apareixien els presumptes autors del robatori amb violència. Així, gràcies a diverses gestions d'investigació, els mossos van poder identificar-los i van detenir-los a Roda de Berà. A cadascun d'ells els constava una detenció per robatori amb força. Els detinguts van passar aquest dimarts a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Reus i van quedar en llibertat amb càrrecs.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: