Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut un individu que podria estar relacionat amb la mort d'un home aparegut a la riera de Riudecanyes

El cos presenta signes evidents de violència

La detenció dels Mossos d'Esquadra s'ha fet a Reus aquesta matinada de dimarts La detenció dels Mossos d'Esquadra s'ha fet a Reus aquesta matinada de dimarts CEDIDA
Successos ACN
Dimarts, 27 Març 2018 16:45

Detingut un individu que podria estar relacionat amb la mort d'un home, el cadàver del qual ha aparegut a la riera de Riudecanyes. Segons informen fonts dels Mossos d'Esquadra, inicialment la detenció, que s'ha fet a Reus aquesta matinada de dimarts, s'ha efectuat per un suposat cas de detenció il·legal i lesions contra la víctima. Posteriorment, ja a primera hora del matí s'ha trobat el cos sense vida d'aquesta persona, de nacionalitat espanyola, a la riera de Riudecanyes, amb evidents signes de violència.

El detingut, un ciutadà de nacionalitat romanesa, hauria orientat la policia catalana fins al punt on s'ha trobat el cos, si bé al·legaria que ell només l'havia acompanyat a la zona, desvinculant-se de la seva mort. Ara els Mossos d'Esquadra investiguen la relació dels fets, i si el detingut, que a hores d'ara es troba a la comissaria dels Mossos a Reus, està relacionat o no amb aquest crim.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: