Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aldarulls en un centre de menors del Pla de Santa Maria acaben amb un cotxe dels Mossos apedregat

Tres dels joves implicats es van escapolir de la policia

Vehicle dels Mossos d'Esquadra Vehicle dels Mossos d'Esquadra CEDIDA
Successos ACN
Dimarts, 27 Març 2018 10:25

Diversos joves van provocar aquest dilluns greus aldarulls en un centre de menors del Pla de Santa Maria, amb danys a l'interior del mas, amenaces als educadors i un atac amb pedres contra un cotxe oficial dels Mossos d'Esquadra, segons confirmen fonts de la policia catalana. Els agents van rebre un primer avís, a quarts de deu del matí, per aldarulls al centre de reinserció Mas Mahanaim. Malgrat haver-se calmat aparentment la situació, dues hores més tard els educadors van haver de tornar a avisar la policia.

Quatre joves residents del centre, molt alterats, havien causat danys a l'interior del centre i amenaçat el personal. D'aquests, tres van ser detinguts -s'han instruït diligències per danys, amenaces i desordres públics-, mentre un d'ells es va escapolir, refugiant-se entre altres companys que s'havien congregat fora del centre. A partir d'aquí, alguns d'ells van començar a llançar pedres contra un vehicle dels Mossos i van trencar-ne un vidre, segons fonts policials. El noi i dos residents més van fugir corrents del mas. La policia busca aquest joves escàpols involucrats en els fets.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: