Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Admet que va matar a ganivetades una noia en una tenda de campanya a Tarragona però nega que l’agredís sexualment

L’home, que s’enfronta a la presó permanent revisable, diu que anava begut i drogat i que va entrar en pànic quan ella va dir que el denunciaria

Stanislav R., l'acusat de l'assassinat i una temptativa de violació de la jove Meritxell Vall, en l'inici del judici que ha començat a l'Audiència de Tarragona Stanislav R., l'acusat de l'assassinat i una temptativa de violació de la jove Meritxell Vall, en l'inici del judici que ha començat a l'Audiència de Tarragona ROGER SEGURA / ACN
Successos ACN
Dimecres, 14 Març 2018 12:12

L’acusat de matar la jove tarragonina Meritxell Vall en una tenda de campanya l’any 2015 a Tarragona, Stanislav R., ha reconegut que la va agredir amb un ganivet en el judici que ha començat aquest dimecres a l’Audiència de Tarragona. El processat ha explicat que, la nit del 9 d’octubre, van mantenir relacions sexuals consentides, però que en acabar ella va començar a plorar i li va dir que el denunciaria a la policia. Aleshores, l’acusat ha dit que va entrar en “pànic” perquè mai no havia tingut problemes amb la justícia i ha admès que li va clavar diverses ganivetades al cap i a l’esquena. Stanislav R. ha afegit que no recorda gaire els fets perquè anava “molt begut” i es trobava sota els efectes de la marihuana. També ha assegurat que no tenia intenció de matar-la i que en cap cas la va intentar violar.

Precisament, la confirmació del delicte sexual determinarà l’aplicació o no de la pena de presó permanent revisable, tal com demana la fiscalia. Per primer cop, la fiscalia de Tarragona ha sol·licitat aquesta figura delictiva pel presumpte assassinat de la noia, a més de cinc anys de presó per una temptativa de violació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: