Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dues persones intoxicades lleus en l’incendi en un pis de Valls

Els bombers han rescatat els dos ocupants del pis i han estat traslladats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Bombers de la Generalitat Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Bombers de la Generalitat BOMBERS
Successos Redacció Infocamp
Dissabte, 03 Març 2018 11:57

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 03.58 hores d’aquesta matinada, d’un incendi que afectava un pis de la segona planta del carrer dels Germans de Sant Gabriel, número 12, de Valls.

Fins al lloc s’han desplaçat dues dotacions dels bombers que han localitzat el foc a l’interior d’una de les habitacions on ha cremat un matalàs i un armari. Han rescatat els dos ocupants que es trobaven en una altra habitació i els han evacuat a l’exterior de l’immoble. El SEM (Sistema d’emergències Mèdiques) els ha fet un reconeixement i els ha traslladat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona: una dona lleu i un home menys greu per intoxicació causada pel fum.

A les 04.30 hores ja es donava el foc per controlat i els efectius han procedit a ventilar el pis i l’escala de l’edifici.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: