Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Divuit persones evacuades per un incendi en un habitatge del carrer de Mare Molas de Reus

El foc s'ha iniciat al voltant de les 23h i ha estat extingit en poc més de mitja hora

Imatge dels Bombers de la Generalitat, a l'exterior de l'habitatge del carrer de Mare Molas de Reus Imatge dels Bombers de la Generalitat, a l'exterior de l'habitatge del carrer de Mare Molas de Reus BOMBERS
Successos
Dimarts, 27 Febrer 2018 10:10

Un incendi en un habitatge al carrer de Mare Molas de Reus ha provocat l'evacuació dels 18 veïns de l'immoble la nit d'aquest dilluns. El foc s'ha declarat al voltant de les 23h al número 51 i tots els veïns, segons els Bombers de la Generalitat, han hagut de ser atesos per inhalació de fum a l'Hospital de Sant Joan i el CAP Sant Pere.

El foc hauria començat al menjador d'un dels pisos afectats i els Bombers l'han donat per extingit en poc més de mitja hora. Posteriorment, els veïns han pogut tornar al seu habitatge. Al lloc dels fets s'han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, el servei d'emergències i diversos vehicles de la Guàrdia Urbana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: