Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut un home acusat de cometre per segona vegada un robatori amb força en una mateixa masia a Valls

El lladre va sostreure del magatzem del mas una dotzena de radiadors i canonades valorades en 1.400 euros

Mossos d'Esquadra Mossos d'Esquadra CEDIDA
Successos ACN
Divendres, 23 Febrer 2018 21:10

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat un home acusat de cometre per segona vegada un robatori amb força en una mateixa masia de Valls. El detingut té 49 anys i és de nacionalitat espanyola i veí de la capital de l'Alt Camp. Els fets van tenir lloc entre el 4 i el 5 de febrer. Un testimoni va alertar el propietari de la masia que tenia un cadenat trencat. L’home va comprovar que algú havia entrat i forçat la porta d’un magatzem. De l’interior, el lladre es va endur dotze radiadors de diverses mides valorats en 1.000 euros i canonades d’acer inoxidable per sortides de fums de fins a 400 euros.

Arran de la denúncia, els agents es van fer càrrec del cas i van poder localitzar els objectes sostrets en una deixalleria situada a Valls. Un cop fetes les comprovacions van poder esbrinar qui havia comés el robatori. Es tractava d’un home que ja havia estat detingut el mes de maig de l’any passat per haver robat en la mateixa masia.

Els mossos van establir un dispositiu policial i dimecres passat, 21 de febrer, a la tarda van detenir el presumpte autor dels fets. A més, els agents van recuperar els objectes sostrets i els van retornar al seu legítim propietari. El detingut, amb 18 antecedents policials, la majoria per delictes contra el patrimoni, va passar aquest dijous a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Valls i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: