Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos ferits en l'incendi d'un habitatge a Torredembarra

Els veïns de l'immoble no han pogut passar la nit a casa seva

Una dotació dels Bombers de la Generalitat a l'immoble afectat per l'incendi a Torredembarra Una dotació dels Bombers de la Generalitat a l'immoble afectat per l'incendi a Torredembarra BOMBERS
Successos ACN
Dijous, 15 Febrer 2018 09:19

Dues persones han resultat ferides de poca gravetat aquest dijous a la matinada en l'incendi d'un habitatge a Torredembarra (Tarragonès). Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís de foc a les 5.23 hores en un pis situat al número 47 del carrer Antoni Roig i fins al lloc hi han desplaçat quatre dotacions. L'incendi ha afectat una habitació d'un immoble situat a la segona planta d'un bloc de tres pisos.

Els set veïns de l'immoble han sortit pel seu propi peu. Arran d'aquest incident, dues persones han quedat ferides lleus: una amb un cop al cap i l'altra amb una cremada al peu. Totes dues han estat evacuades a l'Hospital Santa Tecla de Tarragona. A més, a conseqüència de l'incendi, els veïns que viuen a l'habitatge afectat no han pogut passar la nit a casa seva.

Aquest dijous al matí efectius de la policia local i un arquitecte municipal avaluaran si l'estructura del pis ha resultat malmesa i si els seus habitants poden tornar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: