Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut un reincident per robar a punta de pistola en una benzinera del Pla de Santa Maria

L'home ja havia entrat a presó per un robatori amb intimidació amb arma de foc en un supermercat de la comarca

Imatge d'arxiu d'una benzinera del Pla de Santa Maria Imatge d'arxiu d'una benzinera del Pla de Santa Maria GOOGLE MAPS
Successos ACN
Dimecres, 14 Febrer 2018 16:39

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns un home de 43 anys i veí de Valls com a presumpte autor d'un robatori amb violència i un delicte de receptació. Els fets van tenir lloc el passat 28 de gener quan l'home va entrar amb la cara tapada i una pistola a una benzinera del Pla de Santa Maria. Va lligar les mans de la treballadora amb una brida i es va endur els diners de la caixa i un anell de la dona. L'endemà d'aquest robatori, es va produir un fet similar a un supermercat de Vilallonga del Camp on l'autor també va utilitzar una arma de foc per intimidar una treballadora. El passat 30 de gener es va establir un dispositiu policial a la capital de l'Alt Camp que va permetre detenir l'home només pel robatori al supermercat de Vilallonga. Ell mateix va reconèixer que tenia una pistola de fogueig guardada a casa seva amb la qual hauria comès els robatoris. L'home va passar a disposició judicial el 2 de febrer i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. La detenció i investigacions posteriors van permetre als Mossos demostrar que l'home també era l'autor del robatori a la benzinera.

Tot i que els investigadors tenien sospites que l'autor del robatori al supermercat de Vilallonga era el mateix que el del robatori al Pla de Santa Maria, els mossos encara no havien aconseguit les proves suficients per demostrar-ho. Amb la detenció de l'home i les gestions posteriors amb els objectes recuperats del seu vehicle, els agents van poder avançar en la investigació i relacionar-ho clarament amb el fet.

Entre els indicis que es van localitzar gràcies a la detenció, destaca una brida com la que l'autor havia utilitzat per lligar a la treballadora de la benzinera del Pla de Santa Maria. La investigació també va aconseguir recuperar l'anell que el lladre havia sostret a la treballadora de la benzinera i que el detingut havia venut en una botiga de compravenda de Tarragona.

Els Mossos van tornar a detenir l'home el 12 de febrer com a presumpte autor del robatori amb violència al Pla de Santa Maria. També el van detenir per un delicte de receptació ja que van demostrar que havia venut un ordinador portàtil procedent d'un robatori amb força comès a l'octubre de l'any passat a Valls.

El detingut ha passat aquest dimecres a disposició del jutjat d'instrucció de Valls i ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: