Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut per tinença d'armes i lesions per imprudència l'autor del tret accidental a la seva parella a Torredembarra

La investigació dels Mossos d'Esquadra continua oberta

Exterior del CAP Torredembarra, on la víctima va ser atesa en primera instància Exterior del CAP Torredembarra, on la víctima va ser atesa en primera instància GOOGLE MAPS
Successos ACN
Dissabte, 10 Febrer 2018 18:03

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dissabte a la tarda l'autor del tret accidental que ha deixat ferida crítica una dona a Torredembarra (Tarragonès). Els agents han detingut l'home, de 42 anys i parella de la víctima, per tinença il·lícita d'armes i lesions per imprudència. La investigació continua oberta però tot apunta que es tracta d'un accident. Segons ha explicat l'home, que ha acompanyat la dona al CAP de Torredembarra, la pistola –per la qual no tenia la documentació adient- s'ha disparat mentre la manipulaven al seu domicili. El tret, amb entrada i sortida, ha ferit la dona, de 37 anys, que ha estat traslladada a l'hospital Joan XXIII en estat crític.

L'home resta en dependències policials, pendent del jutge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: