Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rescaten dos operaris atrapats a 112 metres d'altura a Ferrari Land

Els Bombers els van evacuar amb cordes d'escalada després de tres hores

Un tren de la muntanya russa 'Red Force' enfilant els 112 metres de l'accelerador vertical, amb les torres de rebot al fons, a Ferrari Land Un tren de la muntanya russa 'Red Force' enfilant els 112 metres de l'accelerador vertical, amb les torres de rebot al fons, a Ferrari Land ROGER SEGURA/ ACN
Successos ACN
Divendres, 09 Febrer 2018 13:13

Dos operaris de manteniment de Ferrari Land van quedar atrapats dijous al vespre durant tres hores a una altura de 112 metres a la muntanya russa 'Red Force'. Segons han confirmat els Bombers de la Generalitat, que van enviar quatre dotacions fins al parc, l'ascensor es va avariar i es va quedar aturat a 20 metres d'alçada sense que pogués acabar de pujar fins on es trobaven els operaris.

Els treballadors, que van resultar il·lesos, van ser evacuats per torns amb cordes d'escalada pel Grup d'Actuacions Especials (GRAE), com en un rescat de muntanya, perquè els bombers no hi podien arribar amb escala.

La incidència es va registrar a les 19.53 hores i a les 23.20 hores els treballadors van tornar a terra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: