Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tallada l'AP-7 a Vandellòs després de bolcar un camió que ha vessat material inflamable i nociu pel medi ambient

Els Bombers i personal de tractament de residus d'autopistes han netejat la via

Imatge d'arxiu d'una actuació anterior dels Bombers després de la fuita d'un camió Imatge d'arxiu d'una actuació anterior dels Bombers després de la fuita d'un camió CEDIDA
Successos ACN
Dijous, 08 Febrer 2018 09:35

L'AP-7 està tallada a l'altura de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant en sentit sud a causa d'un camió que ha vessat part del material inflamable i nociu pel medi ambient que transportava a la calçada després de bolcar. Segons els Bombers de la Generalitat, l'accident ha passat al punt quilomètric 281 cap a les dues de la matinada d'aquest dijous i fins al lloc s'hi ha desplaçat sis dotacions d'aquest cos i personal de tractament de residus d'autopistes que han netejat la via.

Per causes que es desconeixen, el vehicle de gran tonatge ha vessat set de la vintena de bidons carregats amb un tipus de dissolvent que transportava. Arran d'aquesta incidència s'ha activat la prealerta del pla Transcat. Tot i que els efectius ja han netejat la calçada, l'AP-7 en sentit sud està tallada en el punt de l'accident i es fan desviaments senyalitzats per l'A7.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: