Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detinguts dos homes per una dotzena de robatoris a vehicles i dos a domicilis a Torreforta

Els arrestats havien sistres maquinària de dins de les furgonetes per valor de més de 5.000 euros

La darrera reunió de la Junta Local de Seguretat de Tarragona va confirmar que hi ha hagut un repunt de robatoris a l'interior de vehicles La darrera reunió de la Junta Local de Seguretat de Tarragona va confirmar que hi ha hagut un repunt de robatoris a l'interior de vehicles ROGER SEGURA/ ACN
Successos ACN
Dimecres, 07 Febrer 2018 21:07

Els Mossos d'Esquadra han detingut, aquest dilluns, dos homes, de 23 i 31 anys, de nacionalitat algeriana i amb domicili a Tarragona, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força a interior de domicili i una dotzena de robatoris amb força a l'interior de vehicles, la majoria tipus furgoneta industrial. Els robatoris es van produir a la zona del carrer Francolí, al barri de Torreforta i no es descarta futures detencions relacionades amb els fets. Els dos arrestats han passat aquest dimecres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, que n'ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

La matinada del passat dilluns els Mossos d'Esquadra va rebre l'avís de quatre individus donant tombs pel carrer Francolí de Tarragona amb carretons de supermercat carregats d'objectes i actitud sospitosa. Els agents van localitzar una furgoneta amb el vidre del copilot trencat i l'interior remenat. Immediatament es va muntar un dispositiu per tal de localitzar als autors del robatori. En un terreny deshabitat proper a la furgoneta, la policia va trobar una sèrie d'objectes que el titular del vehicle atacat va confirmar que eren de la seva propietat, entre d'altres una màquina per fusionar fibra òptica valorada en 5.000 euros. En aquella zona els Mossos van localitzar 11 furgonetes més saquejades amb el mateix modus operandi.

Finalment, els agents van localitzar i detenir a dos dels presumptes autors al carrer Penedès. Al carretó que duien portaven diversos objectes i diners que provenien de l'interior dels vehicles robats i també altres objectes procedents de dos robatoris amb força a l'interior de dos domicili que havien passat l'1 i el 3 de febrer al carrer Francolí i al carrer Tortosa de Tarragona.

La policia segueix treballant amb la resta d'objectes recuperats per poder esclarir la possible participació dels dos detinguts en robatoris similars comesos les últimes setmanes per la zona del barri de Torreforta de Tarragona i no es descarten noves detencions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: