Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor el conductor d'un ciclomotor després de xocar contra un cotxe a l'A-7 a Vila-seca

Amb aquest veí de Constantí ja són sis les víctimes mortals que s'han produït aquest mes de febrer a les carreteres tarragonines

Les unitats del SEM ja no van poder fer res per salvar la vida del conductor del ciclomotor Les unitats del SEM ja no van poder fer res per salvar la vida del conductor del ciclomotor CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Febrer 2018 08:08

Un veí de Constantí de 62 anys va resultar mort dimarts al vespre a l'autovia A-7, al km 1.154 de Vila-seca, després que el ciclomotor que conduïa en sentit la Canonja xoqués contra un cotxe per causes desconegudes, segons van confirmar els Bombers de la Generalitat.

Fins al llocs dels fets s'hi van desplaçar dues dotacions de Bombers, una unitat medicalitzada del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dues de bàsiques. Quan les ambulàncies van arribar van intentar reanimar l'home però no van poder fer res per salvar-lo. 

Amb aquesta, ja són sis les persones que han mort en accidents de trànsit aquest mes de febrer a les carreteres de la demarcació, després de les dues noies de l'accident de dissabte a la glorieta de Les Gavarres de Tarragona i dels tres veïns de l'Arboç que van morir diumenge a l'N-340 a Coma-rug després que un camió impactés amb el seu cotxe. 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: