Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor Pep Torrents, exregidor de Cultura de Cambrils

Durant el seu mandat es va obrir la primera sala d’exposicions municipal

Imatge d'arxiu de Pep Torrents Borrell Imatge d'arxiu de Pep Torrents Borrell CEDIDA
Successos Revista Cambrils/GDDC
Divendres, 19 Gener 2018 18:21

Aquest passat divendres 12 de gener va morir als 71 anys d'edat Pep Torrents Borrell, qui va ser regidor de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Cambrils durant el mandat 1983-1987. Els funerals es van fer a Valls, ciutat on havia nascut i on residia des de feia un temps. A les eleccions del 1983, Pep Torrents s'havia presentat a la llista del PSC i va anar de número 2, darrera del cap de llista Joan Mas, que va ser l'alcalde d'aquell mandat. Precisament va ser en aquest mandat i concretament l'any 1985 que es va posar en marxa l'emissora municipal Ràdio Cambrils sota la gestió d'un Patronat que depenia del departament de Cultura.

Amb anterioritat a aquest període, Pep Torrents havia format part de l'assemblea local de l'Assemblea de Catalunya a la dècada dels 70, de la que en va ser el secretari local. Posteriorment al seu pas per l'Ajuntament, Pep Torrents també va destacar per la seva vesant artística i va formar part del Col·lectiu Art Total de Cambrils, del que en va ser vice-president.

L'Ajuntament de Cambrils ha expressat el seu més sentit condol per la mort de Torrents, a qui ha destacat la seva implicació en el desenvolupament cultural de Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: