Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'arrestat per segrestar una noia a Salou passa a disposició judicial investigat de detenció il·legal i agressió sexual

Els Mossos troben al pis on la retenia un estri que la víctima hauria confós amb una arma de foc, passamuntanyes, manilles i una ganivet de grans dimensions

Dos vehicles dels Mossos d'Esquadra davant l'edifici Velázquez de Salou, on es trobava retinguda una dona que han alliberat els Mossos Dos vehicles dels Mossos d'Esquadra davant l'edifici Velázquez de Salou, on es trobava retinguda una dona que han alliberat els Mossos ROGER SEGURA/ ACN
Successos ACN
Divendres, 19 Gener 2018 10:27

L'únic detingut pel segrest d'una noia a Salou dimecres passarà, aquest divendres, a disposició del jutjat d'instrucció de Tarragona, investigat com a presumpte autor d'un delicte de detenció il·legal i d'agressió sexual. Aquest dijous els Mossos d'Esquadra van entrar i escorcollar el domicili de l'avinguda Barcelona de Salou on es va localitzar la dona. Al pis s'ha trobat un estri amagat al lloc on la víctima havia explicat que podria haver-hi una arma de foc. Aquest supòsit s'ha descartat tot i que l'utensili té una silueta similar que la va poder fer confondre. La policia també ha trobat en una motxilla unes manilles, un passamuntanyes i una eina amb forma de defensa metàl·lica. També s'ha requisat un ganivet de grans dimensions que hi havia la cuina del pis i que té "interès" per a la investigació del cas.

En el registre, els Mossos d'Esquadra han pogut comprovar l'habitacle on el detingut, que té 28 anys i acumula una desena d'antecedents policials, va intentar amagar-se per evitar que la policia el localitzés quan van alliberar la dona retinguda, aquest dimecres. En un primer moment dues persones, de 34 i 55 anys, que haurien estat testimonis, van ser inicialment detingudes arran de l'operació però van quedar en llibertat després de declarar a comissaria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: