Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Apareixen nous casos de gossos enverinats a Sant Pere i Sant Pau

Els dos últims casos van poder salvar la vida però els gossos enverinats anteriorment al costat de les piscines van morir

Imatge d'arxiu del pipicà situat a la zona nord del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau Imatge d'arxiu del pipicà situat a la zona nord del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Gener 2018 07:49

Una veïna del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau ha denunciat davant dels Mossos d'Esquadra el cas d'enverinament que va patir el seu gos, el Suri, el dia de Cap d'Any quan el va treure a passejar al pipicà senyalitzat situat al davant del bloc Sant Magí, segons van avançar ahir veïns i entitats animalistes a través de les xarxes socials. Al cap d'una estona de tornar a casa, la propietària Montse Cortijo es va adonar que el gos patia convulsions i el va portar ràpidament al veterinari, que li va poder salvar la vida. Per aquest motiu, Cortijo es va presentar a l'oficina dels Mossos d'Esquadra amb l'informe del veterinari per denunciar els fets i demanar que s'investigui el cas.

Es tracta d'un dels dos casos d'enverinament produïts en la darrera setmana al pipicà de la zona nord de Sant Pere i Sant Pau. Dies enrere, però, dos gossos no van tenir la mateixa sort i van morir després d'injectar algun producte tòxic o enverinat al costat de les piscines. És per això que l'entitat animalista RodoGat de Sant Pere i Sant Pau ha alertat els amos de gossos que vagin en compte per la possibilitat d'enverinament en zones freqüentades per mascotes. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: