Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Crema una casa abandonada del Catllar

També s'ha cremat una furgoneta i matolls a Reus / Cap persona ha resultat ferida 

Imatge d'arxiu dels bombers treballant en un incendi, l'estiu del 2016, al Catllar Imatge d'arxiu dels bombers treballant en un incendi, l'estiu del 2016, al Catllar BOMBERS DE LA GENERALITAT
Successos Redacció Infocamp
Dilluns, 01 Gener 2018 13:16

Els Bombers han hagut de treballar per sufocar l'incendi que ha destruït totalment la planta baixa d'una casa abandonada del Catllar, ubicada al carrer Prat de la Riba, 12. L'avís del servei va arribar a les 01.07h. En total, es varen activar 4 dotacions dels Bombers.

A l'interior de la construcció hi havia tot de deixalles i de runa. A l'interior de la casa, de planta baixa més dos pisos, no s'hi ha localitzat cap persona. No s'ha hagut de fer cap evacuació preventiva com a conseqüència d'aquest incendi, que ha quedat totalment extingit a les 03.16h.

Incendi d'un vehicle i de matolls a Reus

A primera hora del matí, a les 07.16h, una dotació de Bombers ha treballat a Reus per sufocar un incendi que ha destruït totalment una furgoneta al carrer dels Paletes. Les flames s'han estès al solar del costat, on han acabat cremant 100 metres quadrats de vegetació. Cap persona ha resultat ferida.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: