Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor un motorista de Tarragona de 45 anys en un accident a Constantí

El sinistre va passar dissabte al voltant de les 20.30 hores a la TP-7225

L'accident es va produir al terme de Constantí, a la carretera TP-7225 de Reus al Morell L'accident es va produir al terme de Constantí, a la carretera TP-7225 de Reus al Morell GOOGLE
Successos ACN
Diumenge, 31 Desembre 2017 12:09

Un motorista de 45 anys, S.F.R, veí de Tarragona, va morir dissabte al vespre en un accident a Constantí (Tarragonès) en una col·lisió entre un turisme i la motocicleta. Els fets van passar al voltant de les 20.30 hores a la carretera TP-7225, al punt quilomètric 5,50. Fins al lloc del sinistre es van enviar dues ambulàncies convencionals i una de medicalitzada del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder fer res per salvar-li la vida.

Arran de la incidència, també es van activar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i les ambulàncies del SEM, que també va activar el servei de suport psicològic. Quant a l'afectació viària, la calçada es va tallar en el tram de l’accident fins a les 22.07 hores aproximadament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: