Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor un home en caure del balcó de casa seva a Segur de Calafell a causa del vent

La víctima, de 56 anys, ha perdut l’equilibri per una forta ratxa de vent mentre reparava una finestra de casa seva i ha caigut a un pati interior

Lateral del balcó des d'on ha caigut la víctima d'aquesta casa de Segur de Calafell Lateral del balcó des d'on ha caigut la víctima d'aquesta casa de Segur de Calafell NORMA VIDAL/ ACN
Successos ACN
Dimecres, 27 Desembre 2017 14:32

Un home ha mort aquest dimecres al matí en caure del balcó de casa seva a Segur de Calafell, al Baix Penedès, a causa del fort vent, segons ha informat Protecció Civil. El telèfon d'emergències 112 ha rebut a les 10.50 hores l’avís que un home que estava realitzant una reparació a la finestra de casa seva havia perdut l’equilibri per una forta ratxa de vent i ha caigut a un pati interior. Com a conseqüència de la caiguda, l’home, de 56 anys, nacionalitat espanyola i veí de Segur de Calafell, ha resultat mort. El Sistema d’Emergències Mèdiques SEM ha desplaçat al lloc tres ambulàncies, que li han fet maniobres de reanimació cardiopulmonar però no han pogut fer res per salvar-li la vida. Els Mossos d’Esquadra també han mobilitzat tres patrulles.

Segons ha indicat el Servei Meteorològic de Catalunya, fins a les dotze del migdia s’han assolit ratxes de vent de 102 km/h a Vila-rodona, 96 km/h a Font-rubí, 91 km/h a Hostalets de Pierola, 90 km/h a Tarragona, 87 km/h a Alguaire, 76 Km/h a Barcelona. El vent bufa aquest migdia amb especial virulència a la zona de Tarragona.

El 112 ha rebut més de 500 trucades pel vent

El telèfon d’emergències 112 ha rebut fins a la una del migdia un total de 539 trucades relacionades amb el fort vent, la majoria d’aquestes s’han fet amb origen al Barcelonès (139), al Tarragonès (106) i al Baix Llobregat (62). Per municipis, el 112 ha rebut 124 trucades des de Barcelona, 67 des de Tarragona i 38 des de Reus. La majoria d’aquestes trucades han estat per caiguda d’arbres, cobertes i mobiliari urbà.

Per la seva banda, entre les deu del matí i les dues del migdia, els Bombers de la Generalitat han rebut 377 avisos per incidències relacionades amb el vent, la majoria a les demarcacions de Barcelona i Tarragona. La majoria dels avisos han servit per retirar elements del mobiliari urbà que han caigut o que estan inestables amb risc que puguin caure a la via pública.

Els Bombers de Barcelona també han fet 120 sortides fins a dos quarts d'una del migdia per atendre incidències relacionats amb el vent.

Segons ha apuntat Protecció Civil, diverses associacions de voluntaris de protecció civil de les zones de Tarragona i Barcelona com la de Sant Boi de Llobregat i Valls han estat mobilitzades pel seu ajuntament per donar suport en la retirada d'objectes i mobiliari urbà i resoldre incidències.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: