Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un caçador mor en rebre un tret accidental d'un company durant una batuda del senglar a Vandellòs

La víctima és un veí del municipi, A.J. de 41 anys, i pertanyia a la Societat Caçadora Sant Isidre

El barranc de Remullà (Vandellòs), el lloc on es va produir la mort accidental del caçador El barranc de Remullà (Vandellòs), el lloc on es va produir la mort accidental del caçador CEDIDA
Successos ACN
Dimecres, 27 Desembre 2017 07:39

Un caçador ha resultat mort accidentalment aquest dimarts al matí en rebre un tret que li ha disparat un company, per error, mentre participaven amb una colla de caçadors en una batuda del senglar a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Segons han informat fonts dels Mossos d'Esquadra a l'ACN, testimonis dels fets han avisat del tràgic accident, que ha tingut lloc en un terreny rural pròxim al barranc de Remullà. L'avís es va rebre a tles 10:45h.

Durant la cacera, un dels caçadors ha disparat amb l'escopeta, per error, contra la víctima, de 41 anys, pensant-ne que era un animal, i l'impacte del projectil li ha causat la mort. L'home és ún veí del municipi, de 41 anys, i pertanyia a la Societat Caçadora Sant Isidre.

Segons remarquen les mateixes fonts policials, quan no hi ha cap tipus d'indici de delicte, es considera mort accidental. El SEM hi ha desplaçat un helicòpter medicalitzat, i també una ambulància, però no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: