Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos ferits lleus en l'incendi d'un pis a Bonavista

Un ha resultat intoxicat per fum i l'altre ha patit cremades a les mans

Bombers treballant en una imatge d'arxiu Bombers treballant en una imatge d'arxiu BOMBERS
Successos ACN
Dilluns, 25 Desembre 2017 12:24

Dues persones han resultat ferides en l'incendi d'un pis a Tarragona, segons han informat els Bombers. Els fets han tingut lloc cap a les 10:15h, quan el cos d'extinció d'incendis ha rebut l'avís que un foc afectava la cuina dels baixos d'un immoble del número 26 del carrer Cincdel barri de Bonavista. Les flames han afectat la campana extractora i els mobles de l'estança. Els dos ferits són una persona que ha resultat intoxicada lleu i una altra que ha sofert cremades lleus a les mans. Ambdues han estat evacuades pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona. Dues dotacions dels Bombers han actuat en aquest incendi.

Focs menors a Fontscaldes i a Cunit

D'altra banda, a la 01.22 h de la matinada els Bombers han actuat a la partida de les Basses, entre Fontscaldes i Picamoixons, a Valls, per un incendi que ha cremat un congelador a l'interior del rebost a la planta baixa d'una masia, que ha quedat afectada pel fum. Hi han actuat dues dotacions i cap persona ha resultat ferida.

Unes hores abans, a les 19.51 h, els Bombers eren alertats d'un altre incendi que cremava un contenidor soterrat al carrer Mar de Xina, a Cunit. També a Cunit, cap a les 00.31 h, un foc ha cremat una tanca de vegetació i una pila de llenya. Poc després, a les 00.40 h, ha cremat una tanca de xiprers a la mateixa Avinguda Mediterrani, a l'alçada del número 26. I finalment, a les 00.43 h, els Bombers s'han desplaçat al número 32 de la mateixa avinguda per apagar un incendi que ha cremat un pilar de cartrons al costat d'uns contenidors.

En tots els serveis hi ha treballat una dotació dels Bombers.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: