Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor el restaurador vallenc Àngel Solé d'un accident de trànsit

La víctima, de 48 anys, ha mort aquest matí quan la furgoneta que conduïa ha xocat contra un camió al final del polígon industrial de Valls

El restaurador vallenc Àngel Solé Guasch El restaurador vallenc Àngel Solé Guasch AJUNT. DE VALLS
Successos Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Desembre 2017 14:58

Àngel Solé Guasch, un conegut restaurador de Valls, ha mort aquest dissabte, als volts de les 07h, quan la furgoneta que conduïa ha xocat contra un camió, segons han informat fonts del Servei Català del Trànsit. L'accident s'ha produït en un tram urbà de la carretera del pla de Santa Maria (C-37). Concretament al final del polígon industrial, davant l'empresa Monix i la cruïlla del carrer Basters. A l'accident hi han treballat efectius de la policia local, dels Mossos, del SEM i una dotació dels Bombers.

El restaurador vallenc regentava Ca l'Àngel i també El Petit Cup i ha esdevingut, al llarg de la seva vida, un gran ambaixador del calçot de Valls. L'alcalde, Albert Batet, ha expressat a les xarxes la seva consternació per aquesta mort.

Text

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: